Deze frittata is een heerlijk brunch- of lunchgerecht. Fris dankzij de citroenrasp en de smaak van het voorjaar door het toevoegen van groene asperges. Maak er een kruidige rucolasalade naast en serveer zo of met vers brood. Paniek Ik zou me geen leven kunnen voorstellen zonder ei. Of nou ja, het kan natuurlijk wel. Alles…
Bloedsinaasappelcake met rozemarijn
Ik bakte laatst deze bloedsinaasappelcake met rozemarijn. Zonder bloem maar met polenta en amandelmeel. De cake is heel fris, een beetje zoet en een tikkeltje klef. Zo lekker. Lees snel verder voor het recept. Konmar Laatst was ik bij Sligro. Ik beken je heel eerlijk, het was nooit mijn favoriete winkel. Die in Vlissingen is…
Luuks Brood & Patisserie in Middelburg // Croissants, desembrood, macarons en nog veel meer lekkers
Eind vorig jaar opende Luuks Brood & Patisserie in Middelburg. Hier koop je het lekkerste brood van Middelburg en omstreken. Geloof mij maar. Ook de patisserie is onweerstaanbaar. Lekker voor thuis of om bij Luuks op de eten met een goede cappuccino. Vandaag vertel ik jullie graag meer over dit fijne nieuwe adresjes in Zeeland. Zoete kunstwerkjes…
Persoonlijk // Het leed dat sporten heet.. #2
Over vreetbuien, zoveel eten dat je niet meer kunt ademen, de sportschool vermijden en toch een poging doen om de knop weer om te zetten. Vandaag deel 2 van ‘Het leed dat sporten heet.’ Mijn eerlijke verhaal over de eeuwige stijd met kilo’s, gewichten, bokszakken en gebruikte smoezen om NIET te sporten. Persoonlijk // 5x…
WINNEN 150 euro tegoed van Sunny Cars
Wie gaat er binnenkort op vakantie en wil een huurauto boeken? Wacht dan nog even met reserveren want van Sunny Cars mag ik 1 van jullie blij maken met een tegoed van 150 euro. Lees snel verder om te lezen hoe je kans maakt en om over mijn vakantieplannen te lezen. Portugese kust Nog voor we…
Lentestamppot met paksoi, crème fraiche en zachtgekookte eitjes
Deze stamppot met paksoi maakte ik voor Agrimarkt. Vind je stamppot echt iets voor in de winter? Nee hoor, ook in het voorjaar smaakt het goed. De puree maak je met crème fraîche, dat maakt het fris. De paksoi voeg je er rauw aan toe. Zo blijft de groente lekker knapperige. Eet er een zacht…
Makkelijke meeneemlunch // Zelfgemaakte instant noodles to go
Wie was (of is) er ook zo dol op instant noodles? Vroeger at ik het super vaak. Nu vind ik die varianten uit de supermarkt niet echt zo lekker meer maar deze zelfgemaakte instant noodles des te meer. Mega makkelijke meeneemlunch. Instant noodles Er was eens een tijd dat ik dacht dat instant noodles gezond…
Dutch baby met verse aardbeien
Een Dutch Baby is een ultiem verwenontbijt voor in het weekend. Ondanks de naam komt dit ontbijt niet uit Nederland, maar uit Amerika. Het is het beste te omschrijven als een hele luchtige pannenkoek uit de oven. Lekker met verse aardbeien en flinke schep slagroom. pannenkoek meets zoete omelet Toen ik voor het eerst een…
Tarte tatin van tomaat met tijm en Parmezaanse kaas
Deze tarte tatin van tomaat met tijm en Parmezaanse kaas is een super lekker lunchgerecht of hapje bij de borrel. Best eenvoudig te bereiden en een echte aanrader. Lekkerbek Als kind was ik best een zeur qua eten. Ik lustte niet echt veel. Zeker niets gezonds. Al was ik wel een lekkerbek en smulde ik vroeg…
Aardappel-preisoep met ansjovis
Deze aardappel- preisoep is gemaakt van eenvoudige ingrediënten, maar daarom niet minder lekker. Na het pureren voeg je slagroom toe en dit maakt de soep fluweelzacht. Tijdens het smoren van de prei voeg je wat ansjovis toe. Dit maakt de soep speciaal. Je weet niet wat je proeft. Geweldige lunch Twee jaar geleden mocht ik…