Zin om een echte winterse soep te maken? Ga dan eens voor romige knolselderijsoep met kruidenolie. Super lekker als voorgerecht bij je kerstdiner. Benieuwd naar het recept? Lees snel verder. Vloeibaar geluk Ik fantaseer altijd over pannen soep. En dan niet zozeer over die pan. Maak je geen zorgen. Het valt heus mee, met dat…
Het Koffiepand in Middelburg // Koffie, all day breakfast, taart & meer!
Ben jij al bij Het Koffiepand in Middelburg geweest? Een toffe nieuwe plek voor lekkere koffie, all day breakfast, taart en meer! Vandaag vertel ik je er alles over. Lees je mee? Eigen en uniek Wat mij betreft zijn er nooit genoeg tentjes voor een lekker bakkie koffie. Kijk, als ze nu allemaal precies dezelfde koffie…
Tiramisu met limoncello, bitterkoekjes en witte chocolade
Tiramisu ken je misschien met koffie en koffielikeur. Ik maak een tiramisu met limoncello, bitterkoekjes en witte chocolade. Lekker fris van smaak door de citroen. Dit toetje kun je trouwens direct na het maken al serveren. Super snel klaar! Lees snel verder voor het recept. Kerstrecepten Dit is hem dan! Het eerste kerstrecept van 2017….
Roomboterkoekjes met een hart van zwarte kersenjam
Je hebt koekjes en je hebt bijzondere koekjes. Dat laatste zijn deze roomboterkoekjes! De bodem is krokant. Bovenop een kruimellaagje en in het midden een hart van zwarte kersenjam van Hero. Die smaakt lekker fris, dus dat combineert perfect met de zoete suiker. Nostalgie Koekjes bakken is pure nostalgie voor mij. Het herinnert me aan…
Stamppot rauwe andijvie met blokjes fenegriek kaas, rode ui en cheese cripsy uitjes
Stamppot rauwe andijvie is wel één van mijn favorieten. Zeker deze variant met met blokjes fenegriek kaas, rode ui en cheese cripsy uitjes. Lees snel verder voor het recept. Sommige kleine kinderen willen bij al hun eten een flinke schep appelmoes. De ander gaat liever voor ketchup. Ik zag dat als kleine uk toch net wat…
Gado gado salade met tempeh, ei, boontjes, pindasaus en naturel crispy uitjes
Vandaag heb ik een super lekker recept voor een gado gado salade voor je. Met tempeh, een eitje, boontjes, zelfgemaakte pindasaus en knapperige gebakken uitjes van Crispy Salad Topping. Benieuwd hoe je het maakt of een kleine herinnering aan mijn reis door Indonesië? Lees snel verder. Indrukwekkend Java Het is alweer een jaar vijf geleden…
Speculaasgalette met stoofpeertjes en frangipane
Deze speculaasgalette met stoofpeertjes en frangipane is een hele fijne om voor jezelf te maken zo rond de tijd dat de Sint in het land is. Trouwens ook als hij weer vertrokken is hoor. In mijn deeg en vulling gebruik ik biologische roomboter van Veco Zuivel. Benieuwd naar het recept en mijn sweet memories? Lees…
Linzensalade met geroosterde wortels, groene kruiden, yoghurtdressing en garlic pepper crispy uitjes
Zin in een stevige salade? Maak dan eens deze linzensalade met geroosterde wortels, groene kruiden, yoghurtdressing en garlic pepper crispy uitjes. Lekker en gezond. Benieuwd naar het recept? Lees snel verder. Le puy linzen Vorig jaar mocht ik op persreis naar de Franse Auvergne. Ik denk wel het mooiste gebied in Frankrijk waar ik tot…
Zuurkool ovenschotel met bacon crispy uitjes
Deze zuurkool ovenschotel is Hollandse pot met een Little Spoon draai. Zodra ik opgeschept heb bestrooi ik mijn bordje rijkelijk met Crispy Salad Topping Bacon. Lekker is dat! Scroll snel verder voor het recept en om te lezen hoe goed ik ben in het koken van AVG’tjes. Ovenschotel Hoe vaak eten jullie echt Hollandse pot?…
Kaasfondue van Mont d’Or uit de oven
Kaasfondue van Mont d’Or uit de oven. De bereiding is zo simpel. Het idee geweldig en de smaak fantastisch. Probeer het maar eens uit. Vandaag vertel ik hoe je deze minikaasfondue maakt. the next level Als je tegen mij zegt dat er gesmolten kaas door mijn aderen loopt in plaats van bloed, geloof ik je…