Wil je een couscoussalade maken? Probeer dan eens deze met gerookte makreel, gekleurde bietjes en harissadressing. Super lekker! Lees snel verder voor het recept en om alles te lezen over één van mijn leukste hobby’s. Verven op nummer Wat zijn je hobby’s? Dat is misschien wel de stomste vraag die je kunt stellen. Zeker op…
Pittige pompoensoep met crispy chorizo en chipotle + verslag kookworkshop met AEG & Desemenzo
Zodra de blaadjes van de bomen dwarrelen en de klok weer bijna een uur terug gaat, eet ik het liefste zoveel en zo vaak mogelijk recepten met pompoen. Dit recept voor een pittige pompoensoep met crunchy chorizo en chipotle is mijn nieuwste ontdekking. Lees snel verder voor het recept en over een bijzondere ervaring die…
Broodje Martino met sriracha
Sinds ik een broodje Martino voor het eerst at, ben ik er fan van. De zachte filet americain combineert zo goed met de scherpe rode ui, pittige sriracha en frisse augurk. Vandaag deel ik mijn recept wat ik voor Vleeschwaar maakte. En doe uit de doeken dat ik best een kritische consument ben. Of voor…
Restaurant Mezger in Domburg // Kleurrijke gerechten & mooie wijnen
Dit voorjaar opende Restaurant Mezger in Domburg. Wij lieten ons hier compleet in de watten leggen met kleurrijke gerechten en mooie wijnen. Wat een fijne avond was dit. Benieuwd wat we proefden? Lees snel verder, dan vertel ik je er alles over. Blauwe bank Het is zonnig en warm, een echte zomerdag in augustus, als…
Cuban sandwich met Zeeuws spek
Een tosti is altijd lekker. Gewoon een hele simpele met enkel kaas. Of juist een tosti waarbij je helemaal uitpakt zoals bij deze Cuban Sandwich met Zeeuws spek die ik voor Vleeschwaar maakte. Dikke plakken knapperig gebakken Turks brood met Zeeuws spek en gesmolten kaas. Scherp door de mosterd en fris dankzij de augurk. Beste…
Frambozentaart met amandelmeel
Deze frambozentaart met amandelmeel proefde ik tijdens een langweekend in Frankrijk. Ik maakte de taart na en dit is het mega lekkere resultaat. Lees snel verder voor het recept. Dan vertel ik je ook over een eigenschap die voor sommigen als irritant wordt gezien. Altijd trek Je hebt van die mensen die altijd trek hebben….
Miso aubergine met paksoi en pinda’s
Dol op aubergine en zin in een lichte maaltijd? Maak dan eens deze miso aubergine met paksoi en pinda’s. Super lekker en simpel te bereiden. Benieuwd naar het recept? Scroll verder naar beneden. Benieuwd naar mijn verhaal over het kind met een droom, maar geen talent, de Hitkrant en handtekeningen verzamelen? Hieronder vertel ik je erover….
Het Vliegendt Hert // Weldadig lunchen, lang tafelen en mooie wijnen
Het Vliegendt Hert in Middelburg is één van mijn nieuwe favorieten om weldadig en uitgebreid te lunchen, te dineren en mooie wijnen te drinken. Het restaurant en de wijnkoperij zitten in een prachtig historisch pand. Vandaag vertel ik je er graag meer over. Benieuwd? Lees snel verder. Droom Een paar jaar geleden wandelde ik een…
SintAnna in Yerseke // Slapen in een oude kerk
Wil je op vakantie naar Zeeland? En logeren in een super bijzondere bed & breakfast? Vandaag vertel ik je alles over SintAnna in Yerseke. Hier slaap je in een oude kerk, die prachtig verbouwd is. Het ontbijt is ook nog eens fantastisch. Benieuwd? Lees snel verder. B&B Ik ben fan van Bed & Breakfast. Een…
Fonteyn in Groede // IJsjes, goede koffie, broodjes en een fijn terras
Ben je al eens bij Fonteyn in Groede geweest? Een tof zaakje op de hoek van de charmante Markt in dit prachtige Zeeuws-Vlaamse dorp. Je eet hier een ijsje, drinkt er goede koffie of een glas koele witte wijn. Het terras is te gek, maar ook binnen ziet het er tof uit. Laatste lunchte ik er…