Weet je wat nou nooit verveelt? Een salade met geitenkaas. Je kunt zoveel variaties bedenken als je maar wilt. Deze met gekleurde bietjes en bloedsinaasappel is mijn nieuwe favoriet. Ik vertel je vandaag ook over de masterclass storytelling die ik volgde en laat je direct de foto’s zien die ik op deze dag maakte. Laat je…
Gevulde kip met zwarte olijventapenade
Na een lange tijd ontdekte ik deze gevulde kip met zwarte olijventapenade weer. Wat was het lekker en eenvoudig te maken. Vandaag deel ik het recept met je. Geen huisvrouw Je verwacht misschien dat ik als foodblogger elke dag kook en mijn man dus ook iedere avond aanschuift en geniet van een 3-gangendiner. Niets is minder…
Soepie? Ga naar De Soepbar in Vlissingen
Soepie? Ga naar De Soepbar in Vlissingen. Net nieuw geopend, heerlijke soep en op een topplekje aan het water. Benieuwd ? Lees snel verder. Zonnige dag Het is een zonnige dag in maart. Na een ochtend werken en stiekem een overvolle agenda, besluit ik toch de middag vrij te nemen. De weersvoorspellingen voor de dagen…
Een makkie en een feest, brunchen met de Paasbox van HelloFresh
Ik testte de Paasbox van HelloFresh en toverde in een mum van tijd een uitgebreide brunch op tafel. Mijn conclusie is dat het een echte aanrader is. Verse en lekkere producten, leuke gerechten die eenvoudig te bereiden zijn en dan het uitpakken van die doos hè? Dat blijft een soort verjaardagsgevoel. Meer weten over de…
Reisdagboek Auvergne #3: Vulkanen beklimmen, truffade en kaasboerderijen
Ik vertelde al eerder over mijn reis naar de Franse Auvergne. Vandaag het laatste deel online. Ik beklom een vulkaan. Op Adisda in plaats van wandelschoenen, overwon mijn hoogte vrees, verwonderde me over het mysterieuze en dromerige landschap, at truffade en bezocht een kaasboerderij. Benieuwd? Lees snel verder. Puur en ongerept Ik zie ijs op…
Kokos-citroentaartjes om een feestje mee te vieren
Wie jarig is trakteert en dat doe ik vandaag met deze kokos-citroentaartjes. Wat zijn ze lekker en ook heel eenvoudig te maken. Benieuwd naar het recept en een kleine terugblik op mijn jaar? Lees snel verder! Rollercoaster Hiep hoi! Vandaag blaas ik een kaarsje extra uit. Inmiddels zijn dat er 33. Ik heb een steeds…
Speltpannenkoeken met appel en kaneel
Ik heb nu al een paar keer speltpannenkoeken getypt. Mijn laptop vind smeltpannenkoeken een beter idee. Dat snap ik dan weer niet. Wat is smeltpannenkoek? Dat bestaat toch helemaal niet? Nou goed, dat doet er helemaal niet. SPELTpannenkoeken met appel it is today. Altijd te laat Dit ontbijt behoort al een tijd tot mijn vaste…
Geplette zoete aardappels uit de oven
Zien deze geplette zoete aardappels er niet lekker uit? Ze zijn zacht, knapperig en heerlijk op smaak dankzij een zelf gemaakte kruidenboter en wat geraspte Pecorino. Ze kwamen spontaan op m’n pad, dus besloot ik het gewoon maar uit te proberen. Met succes! Benieuwd? Lees snel verder! Aangenomen? Net voor ik naar bed ga besluit…
Griekse gebakken feta (saganaki)
Ben jij dol op Grieks eten en kaas? Dan moet je deze gebakken feta echt eens proberen. Zo simpel te maken met weinig ingrediënten, maar zo super super lekker. Als voorgerecht of in kleine stukjes bij de borrel. Lees snel verder voor het recept. Vertel ik je ook direct wat Grieks eten en een flinke…
Imagine in Middelburg // Vega en vegan lunchcafé + verpakkingsvrije winkel
DIT RESTAURANT IS HELAAS GESLOTEN Wil je vegetarisch of veganistisch lunchen in Middelburg? Dat kan bij Imagine! Dit is ook de plek om verpakkingsvrij allerlei lekkers voor thuis te kopen. De lunch en koffie zijn er heerlijk. Benieuwd? Ik vertel je er alles over. Lokaal en verpakkingsvrij ‘You may say I’m a dreamer. But I’m not…