Sinds ik za’atar ontdekte, eet ik deze specerijenmix het liefste elke dag. Zoals op de auberginesalade, die ik aankleedde met feta, amandelen en koriander. Vandaag deel ik het recept met jullie en vertel ik over eetvlagen. Benieuwd? Lees snel verder. Eetvlagen Hebben jullie ook van die eetvlagen? Ik gok dat dit geen bestaand woord is,…
9 x de lekkerste recepten voor ontbijtmuffins
Eet jij ’s ochtends graag ontbijtmuffins? Of misschien wel als tussendoortje? Ik zet mijn negen lievelingsmuffins voor je op een tijdje. Benieuwd? Lees snel verder. Verantwoordere keus Ondanks dat ik echt een liefhebber ben van een hartig ontbijt, klopt mijn hartje ook absoluut sneller van een zoete ontbijtmuffin. Hoe graag ik ook elke dag gebakken…
OP REIS // Slapen bij B&B O Tartufo in de Algarve
O Tartufo, een sfeervol en kleinschalig Bed & Breakfast in het oosten van de Portugese Algarve. Hier proef je nog van het echte Portugese leven, ver van het massatoerisme. Slapen in een oude quinta en allerlei fijne en beschutte plekjes om je even terug te trekken. Meer weten? Lees snel verder. Algarve Soms zijn er…
Chinese stijl gestoofde aubergine met gehakt
Deze Chinese stijl gestoofde aubergine met gehakt proefde ik bij een straatstalletje in Hongkong. Het was zo geweldig lekker dat ik het besloot na te maken. Het recept deel ik met je en neem je even mee naar dat eettentje op straat in Hongkong. Het was een bijzondere ervaring. Dat kan ik je wel vertellen. Authentieke…
Ontbijtmuffins met wortel
Vandaag deel ik het recept voor deze ontbijtmuffins met wortel met jullie. Het smaakt net als carrot cake, vind ik dan. Wel een stuk gezonder, daarom perfect om je dag mee te beginnen. Lees snel verder, om te ontdekken hoe je ze maakt. Good old muffin Het maken van deze ontbijtmuffins met wortel, stond al…
In de Bakkerij // Authentiek Frans desembrood, gebakken met liefde
Ben je dol op Frans desembrood? Dan is In de Bakkerij in Goes echt een bakker voor jou. Authentiek zuurdesembrood, met liefde gemaakt. Om mee naar huis te nemen of om daar op te eten, met huisgemaakt beleg. Het is helemaal aan jou. Benieuwd? Lees snel verder. Stevig en knapperig Al sinds In de Bakkerij…
Zelf tonijnsalade maken
Zelf tonijnsalade maken is echt heel makkelijk, maar oh zo lekker. Vandaag deel ik mijn favoriete recept voor dit broodbeleg of hapje bij de borrel en vertel ik over mijn uitpuilende en ongeorganiseerde voorraadkasten. Voorraadkast Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn voorraadkast puilt uit. Pakken pasta, nieuw of halfvol, blikjes tomatenblokken,…
Indiase Love Cake uit Made in India
Of je nu wel wat of juist helemaal niets met Valentijnsdag hebt, deze Indiase Love Cake is de ultieme taart om iemand de liefde mee te verklaren. Vandaag deel ik dit recept uit Made in India met je en vertel ik hoe ik Valentijnsdag vond, over de kaarten die niet kwamen en het thuisbezorgde boeket wat voor…
2 x Black Tomato Gin & Tonic + bijpassende hapjes
Als lover van G&T’s vind ik het super leuk dat ik aan de slag mocht met de Zeeuwse Black Tomato Gin. Vandaag vertel ik je alles over deze gin uit Zeeland, geef ik lekkere combinaties, bijpassende hapjes en vertel ik hoe je de beste gin & tonic maakt. Eerste G&T ooit Ik weet nog goed…
Op minivakantie naar Noordwijk // slapen & drinken bij Vesper Hotel
Ik ging op minivakantie naar Noordwijk. Sliep in het mooie Vesper Hotel, genoot van een het Vesper finds Gozo diner en leefde me uit in het ontbijtparadijs. Benieuwd? Lees snel verder, dan vertel ik je alles. Warme deken Het is een doordeweekse dag als ik samen met vriendinnetje Loets vanuit Zeeland, in mijn Little Spoon…