Dat bloemkool een super lekkere groente is, bewijst deze Italiaanse bloemkool met ansjovis en zwarte olijven wel. Eet het bij je pasta of aardappeltjes uit de oven. Benieuwd hoe je het maakt? Lees snel verder. Bloemkool ontdekt Ik heb bloemkool ontdekt. Denk nu niet dat ik deze groente niet kende. Maar de herinneringen van vroeger…
Oreo cake met pure chocolade en zeezout
Een Oreo cake met pure chocolade en grof zeezout… Loopt het water je al in de mond? Bij mij wel. Als je een hap neemt van de cake begrijp je precies waarom. Het maken is heel eenvoudig en er komt geen oven aan te pas. Lees snel verder voor het recept. Chocoladedroom Tja, wat kan…
Knapperig geroosterd platbrood met za’atar
Dit geroosterd platbrood met za’atar is knapperig en zo smaakvol. Lekker voor bij de borrel of als bijgerecht tijdens een maaltijd met allerlei Midden-Oosterse gerechten. Ik ben helemaal fan en weet je wat het leukste is? Het maken is zo gepiept. Kijk snel verder om er alles over te lezen. GELUKSMOMENTEN Iets eten wat ik nog…
Gebakken eieren met kerrie kikkererwten, gerookte makreel, spinazie en dille
Wil je iets anders lunchen dan een boterham? Maak dan eens deze gebakken eieren met kerrie kikkererwten, gerookte makreel, spinazie en dille. Het is echt zo ontzettend lekker. Benieuwd naar het recept? Hieronder deel ik het met je. Nachtrust Vorige week appte vriendinnetje An mij. Hoe laat ze kon komen? Uh, oh ja we hadden afgesproken. Het…
Met SWISS naar Zürich / over business class vliegen, chillen in de lounge en het beste tijdstip om je vlucht te boeken
Reis jij regelmatig met het vliegtuig en ben je altijd nieuwsgierig naar hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Ik wel dus. Zodra ik aan boord ga van een Boeing of Airbus gaat mijn fantasie met me aan de haal. Weet je wat het is, de luchtvaart voelt voor mij aan als iets ongrijpbaars. Iets…
Pompoen parmigiana
Dol op pompoen en Italiaans eten? Dan is deze pompoen parmigiana echt iets voor jou. Je kent het gerecht vast wel met aubergine. Probeer deze variant eens uit. Een aanrader! Benieuwd hoe je het maakt? Lees snel verder In de cloud Soms gebeurt het dat recepten op de plank blijven liggen. Of in mijn geval…
Op culinaire rondreis door Centro de Portugal
In totaal bezocht ik in mijn leven drie keer Portugal. De eerste keer mag ik eigenlijk niet meetellen. Het was mijn eerste feestvakantie in Albufeira. Hoe fantastisch dat destijds ook was, meer dan het strand, de strip en het appartement heb ik niet gezien. Portugal is zoveel meer dan dit. Vorig jaar bezocht ik de…
6 x mijn tips voor een gezonde levensstijl
Gezond eten en jezelf gezonde gewoontes aanleren. Tja, het is voor mij soms best een strijd. Na jaren van onderzoeken, uitproberen, vallen en opstaan, weet ik wel wat werkt inmiddels. Je snapt, dit was een flinke strijd ;-). HelloFresh vroeg mij, mijn tips voor een gezonde levensstijl met jullie te delen. Dat doe ik natuurlijk met…
Beef Chow Fun // Chinese noodles met biefstuk
Deze beef chow fun, of vrij vertaald in het Nederlands, Chinese noodles met biefstuk, staat super snel op tafel. Fijn dus, voor die dagen dat je geen tijd, of zin hebt om uitgebreid te koken. Lekker is het wel. Benieuwd naar het recept? Lees snel verder! Nieuwe recepten Ken je dat verhaal nog van die…
Geroosterde boterham met avocado, geitenkaas en honing
Wil je een keer iets anders op je brood? Maak dan deze geroosterde boterham met avocado, geitenkaas en honing. Zo weet je zeker dat je van je lunch een feest maakt. Benieuwd? Lees snel verder Liefhebber van brood Ik ben echt een liefhebber van brood. Nu moet ik wel zeggen dat ik een vrij kieskeurige broodster…