#PEPERINJEZAAK EEN BOMVOLLE ZAAK & MEER OMZET, MET INSTAGRAM, SPECIAAL VOOR HORECA-ONDERNEMERS ✅ Hoe krijg ik mijn zaak elke dag bomvol? ✅ Hoe verdubbel ik mijn omzet? ✅ Hoe zorg ik ervoor dat mijn foto’s op Instagram gezien worden door de juiste mensen? ✅ Wat moet ik doen om van al die volgers, vaste gasten…
Happy Chinese New Year // 4-gangen bij (C)XHEFS TABLE POP-UP in Rotterdam
Sinds ik twee jaar geleden de echte Chinese keuken proefde in Peking, heb ik een grote liefde voor Chinees eten. Je snapt vast wel dat ik dan het niet heb over foeyonghai en tjaptjoi. Nee, ik bedoel authentieke gerechten en smaken uit China. Misschien wel met een moderne twist, maar niet vernederlandst. Toen ik de uitnodiging…
Brasserie de Zeezot // Een voor mij onontdekte parel in Westkapelle
Vlakbij huis ontdekte ik Brasserie de Zeezot in Westkapelle. Vandaag vertel ik je wat ik er allemaal voor lekkers proefde en waarom jij er zeker zelf een keer heen moet (mag ;-)) Benieuwd? Lees snel verder! Westkapelle Nieuwe plekken ontdekken vind ik het allerleukste wat er is. Zolang er maar lekker eten en drinken te…
Lasagne met pompoen, ricotta, salie en spinazie
Wat mij betreft is deze lasagne met pompoen, ricotta, salie en spinazie ultiem comfort food. Perfect om te eten tijdens de koudere dagen van het jaar. Benieuwd naar het recept wat ik ontwikkelde voor Love my Salad? Lees snel verder. Lentezon Hoewel ik stiekem aftel tot het voorjaar, terrasjes pakken in de lentezon en de…
AFVALLEN, GOED IN MIJN VEL ZITTEN EN TOCH MEXICANO’S MET MAYO ETEN
“Stefanie, jij eet zeker nooit vette snacks zoals frikandellen?” Ha. Heb je het mooi mis. Nog niet zo lang geleden kreeg ik het stempel vreetzak van een vriendin en dat klopt wel. Ik hou van eten. Super gezond, maar ook mega mega slecht. Als in dichtslibbende aderen slecht. En ondanks dat ik me regelmatig laat gaan,…
Pannenkoekjes met crème fraiche en sinaasappel compote
Deze pannenkoekjes zijn iets dunner dan de normale, maar dat is niet erg, want je gaat ze vullen met heel veel lekkers. Je smeert ze in met crème fraîche en zelfgemaakte sinaasappelcompote. Zo’n heerlijk combinatie! En zeg nou zelf, een perfect begin van de dag. Scroll naar beneden voor het recept of blijf nog even…
Plaattaart met pompoen, pittige salami en taleggio
Of je deze plaattaart met pompoen, pittige salami en taleggio nu als hoofdgerecht of als borrelhap eet, eigenlijk maakt het niets uit, want het smaakt altijd even goed. Mooie rode wijn erbij en het feest is compleet. Spontaan gerecht Het was al een tijdje geleden dat ik dit had. En dat is jammer, want ik…
Turkse pizza met merguez worstjes, feta en salade
Een lekkere snelle hap, dat is deze Turkse pizza met merguez worstjes, feta en salade. Perfect voor een drukke doordeweekse dag of gewoon wanneer je niet zo’n zin hebt om uren in de keuken te staan! Borrelende inspiratie Heel eerlijk gezegd weet ik niet of dit recept nu valt in de categorie Turkse pizza, maar…
Walnotencake met walnotenlikeur
Heb je zin om iets lekkers te bakken? Ga dan voor deze walnotencake met walnotenlikeur. Binnen een kwartier gemaakt. Even in de oven en daarna is het tijd om te genieten. Benieuwd hoe je de cake maakt en hoeveel ik er van at? Lees snel verder. Eten en proeven Vorig jaar mei was ik een…
Pastinaak- en knolselderijpuree met witte chocolade, gebakken oesterzwammen, pompoen en boekweitcrunch
Voor Love my Salad maakte ik deze pastinaak- en knolselderijpuree met witte chocolade, gebakken oesterzwammen, pompoen en boekweitcrunch. Een mega lekker en vega gerecht. Kijk snel verder om er alles over te lezen. Helemaal vegetarisch Als ik heel eerlijk ben, staat er met kerst bij ons toch best heel vaak vlees op het menu. Stom…