Vandaag deelt Kim van De Genietende Foodie dit heerlijke recept voor frisse taco’s met kip, limoen & avocado met jullie. Als je gek bent op lekker eten, dan is haar blog sowieso het bezoeken waard. Hieronder alvast een sneek peak en natuurlijk het recept! ——– Wat leuk om vandaag eens te gastbloggen op de mooie…
Salade met snijboontjes, doperwtjes en spekjes
Wist je dat een salade met snijboontjes, doperwtjes en spekjes dus een super lekkere combinatie is? Vandaag deel ik het recept met je. Hollandse pot Als ik aan snijboontjes dacht, kwam er winter in me naar boven. En misschien nog wel meer traditionele Hollandse pot. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, maar mijn favoriet…
Cranberrykoeken van Eet het Beter
Ik weet niet hoe met jullie zit, maar deze cranberrykoeken die Annemieke van Eet het Beter maakte, vind ik er echt fantastisch uit zien. Vandaag neemt zij Little Spoon voor één keer over en vertelt ze over zichzelf, haar toffe blog met lekkere gezonde recepten voor het hele gezin en natuurlijk, deel ze het recept…
Slapen bij Pensão Agricola, een paradijs in de Algarve
Tijdens onze vakantie in de Algarve sliepen we bij Pensão Agricola. Een paradijs op aarde. Ik denk de mooiste plek waar ik ooit ben geweest. Ik schiet woorden te kort en wil elk detail met je delen. Maar weet je, bekijk de foto’s maar gewoon allemaal. Dat zegt eigenlijk meer dan genoeg. Voor ik op…
Bloody Mary oesters
Ben je dol op oesters en fan van een goede Bloody Mary? Combineer die twee en je hebt Bloody Mary oesters. Het maakt mij gelukkig. Fris, zilt, spicy en een vleugje zoet door de dille. Het recept deel ik hieronder met je. Ik vertel je direct alles over de oesters van Prins & Dingemanse, wat…
10 x oesters eten in Zeeland
Ben je dol op oesters en wil je die ergens eten? Ik zet 10 x oesters eten in Zeeland voor je op een rijtje. Maandag opende het Nederlandse oesterseizoen. Dat betekent dat we weer volop kunnen genieten van de Zeeuwse creuses en Zeeuwse platte oesters. Ik maakte de oesters pas voor het eerste open en dat vond…
Pompoentaartjes met feta en harissa
Met de herfst om de hoek, eet ik het liefste weer zoveel mogelijk pompoen. Deze pompoentaartjes zijn mijn nieuwste ontdekking. Lekker met harissa, feta en tijm. Voor de lunch of als avondmaal. Ik deel het recept met je en vertel je direct over mijn liefde voor de seizoenswisselingen. Windje tegen Ik ben dol op het…
Marokkaanse bastilla met kip
Het is al jaren geleden dat ik voor het eerst Marokkaanse bastilla at. Eigenlijk was het een slap aftreksel want ik kwam aardig bedrogen uit met een veel te vet bladerdeegbakje met een soort ragout. Ik proefde er weinig Marokkaans aan. Nu lust ik op z’n tijd best wel zo’n old school bakje, maar als…
Ontbijtkoek met peer en pumpkin spice
Geloof me, dit wil je. Deze ontbijtkoek met peer en pumpkin spice, is wat mij betreft het ideale ontbijt voor doordeweekse dagen. Zodra je een hap neemt snap je waarom. Dit smaakt kruidig, een beetje zoet en op het randje van klef. Als ik mezelf zou voorhouden dat dit een moddervet baksel, zou ik mezelf geloven. Niets is…
Boterkoek met citrus
Tegen een stuk boterkoek zeg ik geen nee. Zeker niet als het zelfgebakken is. Ik heb nu een leuke variatie op de traditionele boterkoek voor jullie, namelijk met citrus. Benieuwd? Lees snel verder. Roomboter en suiker Wat hou ik toch van roomboter en suiker. Niet iedere dag hoor. Dat wil ik misschien wel, maar dat…