Deze ribeye met mierikswortelsaus is echt fantastisch voor bij een barbecue. Wees gerust, ook prima te bereiden in de grillpan. Ik deel vandaag het recept met je en doe een bekentenis van serieuze aard. Benieuwd? Lees snel verder. Naakte voeten Vorige week kocht ik nieuwe sandaaltjes. Van die heerlijk zomerse exemplaren. Beetje bohemian met een…
De Gouden Bock in Middelburg // puur, van het seizoen en kraakvers
Een liefhebber van lekker en goed eten, voelt zich thuis bij De Gouden Bock. Eerlijke en kraakverse ingrediënten. Veelal biologische en uit het seizoen. Ik ben fan! Oh en dat alles zelfgemaakt wordt, van zuurdesem tot pasta en van taart tot de ham, maakt mij een gelukkig mens. Lees snel verder! Hersenspinsels Het Damplein in Middelburg…
Fantastische fruitsalade
Een fantastische fruitsalade gevuld met sappige aardbeien, mango, ananas en passievrucht. Ik vond het heerlijk, ook al zeg ik dat ik niet zo dol ben op fruit. Stiekem ben ik gewoon te lui voor het snijden ervan. Tot voor kort. Mijn soort van nieuwe verslaving. Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen. Vandaag het hele…
Havermoutkoekjes met kokos
Deze havermoutkoekjes met kokos zijn mijn gezondere variant op de havermoutkoekjes uit de supermarkt. Daar was ik vroeger fan van en ik dacht dat ze behoorlijk goed voor waren. Want ja, er zit toch havermout in. Ik had het natuurlijk mis. Persoonlijk // 5x tips om te leven in het nu Lievelingskoekje Ken je de country…
Spaghetti met krab, tomaat en rode peper
Deze spaghetti met krab, tomaat en rode peper is één van de lekkerste die ik de laatste tijd at. Heel eenvoudig te bereiden, enige wat een beetje tijd kost is het koken van krab. Nu had ik het geluk dat ik die op een presenteerblaadjes kreeg aangeboden. Heb je dat geluk niet? Het is alle moeite waard. Hobbyen…
Restaurant Meliefste in Wolphaartsdijk // een culinair avontuur van 7-gangen
Zeven gangen gecombineerd met de mooiste wijnen, bijzondere amuses en zoete lekkernijen toe. Dat is een avond eten bij Restaurant Meliefste in een notendop. Natuurlijk is het nog veel meer dan dat. Ik vertel je er vandaag alles over. Mijlpaal Het is alweer een jaar geleden dat ik Thijs en Anuschka Meliefste voor het eerst…
Witte asperges met boterjus, beenham en eitjes
Witte asperges met boterjus, beenham en gekookte eitjes, simpeler kan bijna niet. Lekker is het wel. Vandaag dit recept zonder poespas! Weinig poespas De laatste jaren heb ik al zoveel verschillende recepten met witte asperges gemaakt en gegeten. Variaties op de klassieke bereiding of compleet anders, maar nog nooit maakte ik asperges op de traditionele manier….
Cuisine Machine // Vlissingen // 13-14-15-16 mei
Op 13, 14, 15 en 16 mei ga je naar Vlissingen voor Cuisine Machine! Het grootste culinaire carnaval van Nederland. Voor mij stiekem een droom die uitkomt. Blij en trots op zo’n event in mijn eigen stad! Vandaag vertel ik je er alles over. Mijmeren en fantaseren Ik ben een dromer. Als je mij een…
Yoghurtcake met blauwe bessen
Maak deze yoghurtcake met blauwe bessen en je begint je dag behoorlijk feestelijk! Op de één of andere manier vind ik naar de tandarts gaan altijd iets minder feestelijk, daarom stelde ik mijn laatste bezoek dan ook zo lang mogelijk uit. Geen puber ‘Op jouw leeftijd heb je niet zo snel gaatjes.’ Ik lig in…
Veldsla met tomaat, aardappeltjes en kaaskoekjes
Deze veldsla met tomaat, aardappeltjes en kaaskoekjes, staat zo op tafel en is een hele fijne voor warme dagen. Ik vertel je direct over mijn fooddetox voor body & mind en een ongewild crash dieet. Slok water Het is even wat stiller geweest op Little Spoon dan normaal. Ik was geveld door een flinke buikgriep. Klik…