Het kostte me wat moeite om het recept te krijgen zoals ik wilde, maar het lukte hoor. Vandaag een recept voor een heerlijke smeuïge en frisse citroencake met witte chocolade. Altijd denken aan eten Hoe kan het toch dat je soms zin hebt in iets wat je nog nooit gegeten hebt? Dat je al weet…
Café de Biet in Zierikzee, voor borrels en burgers
Een authentiek bruincafé vol karakter en toch van nu. Dat is Café de Biet in Zierikzee. Een toffe plek aan het water in misschien wel de mooiste stad van Zeeland. Zierikzee staat vol monumentale panden. De idyllische straatjes lenen zich zo goed voor slenteren en struinen. Duik daarna de kroeg in voor een borrel met…
Borreltijd! Zeeuwse borrelplank
Is het al borreltijd? Maak eens een Zeeuwse borrelplank met verschillende kaas en vleeswaren, knapperige augurkjes en knabbelspek! En een flinke schep boerenmosterd. Lievelingsmoment Voor wie mij een beetje kent, of zo af en toe een blog van mij leest, weet dat ik dol ben op borrelen. Borreltijd is mijn lievelingsmoment van de dag. Als…
Gelakte zalm met wokgroente
Geen zin om vandaag lang in de keuken te staan? Maak dan deze gelakte zalm met wokgroente. Dat helpt je zelfs door die maandag heen. Minst leuk Tot voor kort vond ik maandag de minst leuke dag. Dan zeg ik het nog netjes, want eigenlijk had ik gewoon een hekel aan de eerste dag van…
Muffins met framboos en pure chocolade
Hieronder deel ik mijn recept, voor muffins met framboos en pure chocolade, met je. Maar voor het zover is, vertel ik eerst over mijn laksheid wat betreft pakjes terug sturen. Lakse trekjes Ik heb soms wat lakse trekjes. Dat uit zich op verschillende manieren. Het betalen van rekeningen en dan vooral het uitstellen daarvan, opruimen…
Tortilla’s gevuld met kip, salsa en chipoltemayonaise
Een tafel vol met bakjes, schaaltjes en zelf je tortilla’s vullen met kip, salsa en chipoltemayonaise. Dit klinkt toch als een hele fijne bezigheid voor het weekend? Vandaag krijg je van mij het recept! Verslaafd Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd ben ik verslaafd aan Mexicaans eten. De smaken van limoen,…
Sooo Delicious: de lekkerste taartjes in Goes
Bij Sooo Delicious eet je zeker weten de lekkerste taartjes van Goes en omstreken. Je zit er ook nog eens heel leuk. Ik vertel je er vandaag alles over. Zoetekauw Ik roep altijd dat ik geen zoetekauw ben, maar daar kom ik misschien toch een beetje van terug. Hoewel ik na het eten van een…
Pasta met polpettes (Italiaanse gehaktballetjes)
Eigenlijk zo eenvoudig qua ingrediënten maar geweldig van smaak. Dat is deze pasta met polpettes. Polpettes zijn Italiaanse gehaktballetjes. Vandaag krijg je van mij het recept en vertel ik over mijn bloggers block. Bloggers block De afgelopen week is het iets stiller op Little Spoon dan jullie van me gewend zijn de laatste tijd. Het allerliefste…
Snelle kikkererwtensalade
Als ik snel iets op tafel wil toveren, maak ik deze kikkererwtensalade. Super lekker en zo gemaakt. Vandaag vertel ik je hoe en wat ik vroeger nou eigenlijk vond van de peulvrucht in kwestie. Hoe gek ik nu ook ben op kikkererwten, vroeger vond ik er echt niets aan. De naam associeerde ik met echte erwten….
Chocoladebonbons met jodenkoeken
Deze chocoladebonbons verzachten het leed dat regen en wind heet. Maak ze op een regenachtige dag, nestel je op de bank onder een kleedje, draai de verwarming hoog of steek de open haard aan en geniet van deze traktatie. Grote schoonmaak Ik ben bezig met een grote schoonmaak. Niet in huis. Tot grote spijt van…