Ook vlakbij huis is het altijd mogelijk om toffe nieuwe plekken te ontdekken. Ik word daar altijd zo blij van. Tijdens een nachtje weg in Westkapelle, een nachtje wat aanvoelde als een minivakantie, belandde we bij Galerie POP. Een galerie, biologisch café, en winkel in één. Hebberig Als we binnenkomen ruikt het al direct naar…
Biefstukspiezen van de barbecue
Het leven van een foodblogger gaat niet over rozen. Of nee beter gezegd, het leven van de foodblogger wel. De persoon waar de foodblogger mee samenleeft heeft het over het algemeen wat zwaarder. Als we uit eten gaan wordt er eerst een foto gemaakt van alle heerlijkheden op tafel. ‘Mag ik al?’ Klinkt het vaak…
Food bucketlist #1 Spaghetti vongole
Eind 2014 maakte ik voor mezelf een food bucketlist. Een food bucketlist? Yes, een lijst met daarop allemaal gerechten die ik in 2015 wilde maken. Eigenlijk vergelijkbaar met een gewone bucketlist alleen vervang je hier de things to do door thing to cook. Inmiddels is het juli en moet ik bekennen dat ik nog niets…
Naanbrood gevuld met kruidige kip
Vandaag heb ik voor jullie een geweldig recept met naanbrood en kruidige kip in de aanbieding. Ik kan er van alles over vertellen, maar je moet het gewoon een keer maken. Wij aten het twee dagen achter elkaar, zo lekker vonden we het. Tijdens het maken van de foto’s had ik publiek van Katootje. Geen…
Indrukwekkende salade met gegrilde groente en tonijn
Gezelligheid en eten zijn twee woorden die voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ergens een drankje drinken is leuk, maar het feest is pas echt compleet met een een lekker hapje erbij. Ik geniet ook enorm van uitgebreid eten en wijn drinken met vrienden. Uren tafelen om wel en wee te bespreken. Herinneringen ophalen,…
Kint & Co in Paal, het omrijden meer dan waard
Al vijf jaar stond het op de bucketlist van mij en vriendinnetje An. Eten bij restaurant Kint & Co in Paal. Regelmatig kwam het ter sprake dat we nu echt snel een keer een datum moesten prikken voor een lunch of diner bij dit restaurant. An en ik hebben altijd zoveel plannen en het worden…
Ontbijt of toetje? Homemade mango ijs met crumble
Is het een ontbijt of is het een toetje? Ik stem eigenlijk voor ontbijt. Misschien wel het meest fantastische ontbijt ever. Dat vind ik wel vaker van mijn eigen ontbijtjes, sorry hier spreekt een foodblogger die zeer blij is met haar eigen recepten, maar nu is het echt zo. IJs en warme crumble is een…
Little Spoon wekelijks op VROUW.nl
Ik kon altijd een beetje jaloers zijn op mensen met een passie. Ergens zo gepassioneerd door zijn dat het door je aderen stroomt, het je dag en nacht bezig houdt en je eindeloze energie geeft. Ik kende dat niet. Hobby’s had ik wel maar dat voelde anders Toen ik vorig jaar rond deze tijd even in…
Boterhammenfeest: sandwich met rosbief
Een boterham is ook maar gewoon een boterham vind je niet? Een jaar of drie geleden was er ik klaar mee, met de boterhammen. Iedere keer maar weer bedenken wat ik er op ging smeren. Brood met geitenkaas, een bammetje met kipfilet en avocado, boterham met rookvlees. Niets mis met deze beleg soorten maar ik…
Caesar salad met kip
Vandaag doe ik jullie een groot plezier. Je vraagt je misschien af met wat? Met mijn versie van een Caesar salad. Deze salade is regelmatig mijn redder in nood. De nood die heet Wat zullen we eten vanavond? of Ik heb geen zin om te koken. Deze salade staat zo op tafel, is goed gevuld…